Smärtskolor, Ont i ryggen, andra utbildningar och tester 2015

Utbildningar 2015

Nedan kan du anmäla till respektive utbildning och även via länkar hitta utförlig information om varje utbildning. Vi kommer löpande att förändra och fylla på på denna sida.

Reuma Utveckling AB är ett bolag som helt ägs av Reumatikerförbundet.

Här hittar du mer information

Smärtskolan "Kunskap för livet".

Kursen vänder sig till fysioterapeuter och arbetsterapeuter som arbetar kliniskt med patienter med långvarig smärta eller fibromyalgi.
Nästa kurs är 5-6 februari i Halmstad och 4-5 mars i Stockholm. Se annonsen nedan.

Frågor om anmälan till den besvaras avLena Tholsson

Frågor kring kursen besvaras av: Jan Bagge

Ont i ryggen, evidensbaserad utbildning för fysioterapeuter

Syftet med denna utbildning är att upptäcka inflammatorisk ryggsjukdom (spondylartrit) i ett tidigt stadium.
Vi genomför en ½ dagsutbilding under våren 2015, den 28 maj i Stockholm.
Information om kursen Lena Tholsson

Reumainstruktörsutbildningar "Kunskap som gör skillnad" inom diagnoserna reumatoid artrit (RA), artros och ankyloserande spondylit (AS).

Utbildningarna erbjuds som en del i vårdutbildningar och till personal inom primärvården. Instruktörsverksamhetens syfte och målsättning är tidig upptäckt/diagnostisering av reumatoid artrit (RA), artros och ankyloserande spondylit/ Bechterews sjukdom (AS).
Kontakt och bokning Monica Nodhäll e-post. Rolf Greiff e-post

"När smärtan talar olika språk".

Utbildningen riktat sig till medarbetare i vården som möter patienter med utländsk bakgrund.Utbildningen bygger på Reumatikerförbundets kunskaper och erfarenheter i projektet Hälsa Välkommen.
"När smärtan talar olika språk" , ½ dags-utbilding, kostnad 1 000 kr, plus moms. Mer information när nästa utbildningsdatum är fastställt.

Tester av produkter och förpackningars hanterbarhet.

Reuma Utveckling genomför även tester av produkter och förpackningars hanterbarhet.
Information om tester. Rolf Greiff e-post