Bättre sökverktyg på hemsidan

Nu har vi gjort det lättare att söka innehåll på Reumatikerförbundets webbplats.

Du har nu möjligheten att filtrera ditt sökresultat baserat på datum och även ämnestaggar.

Sökresultatet hämtas från alla Reumatikerförbundets webbplatser. Det betyder att du även kan söka på innehållet från 24 distrikt och 130 föreningar på ett och samma ställe.

Du hittar sökfunktionen i sidhuvudet, högst upp på sidan. Skriv bara ett ord och klicka på förstoringsglaset (eller tryck på Enter på ditt tangentbord).

I ständig utveckling

Vi arbetar hela tiden på att göra vår webbplats lättare och roligare att besöka. Den femte oktober lanserar vi ett nytt bloggverktyg bara för medlemmar. Om du är medlem - logga in och prova!

Din åsikt är värdefull för oss! Om du har synpunkter eller funderingar om Reumatikerförbundets webbplatser, tyck till här!