Förbundsstämman på väg till Sundsvall

Årets förbundsstämma genomförs i helgen.

På fredag kommer 80 ombud från hela landet att samlas i Sundsvall för att genomföra årets förbundsstämma. Till stämman kommer också styrelsen, valberedningen, personal, revisorer, presidiet och andra som ska göra något under stämman. Viktigast är givetvis ombuden som fattar beslut. I år har också valberedningen en framstående roll eftersom det är val. Reumatikerförbundet väljer styrelse var fjärde år.

Här på hemsidan kommer vi att rapportera från stämman från och med fredag kväll då ombuden anländer till Sundsvall till söndag eftermiddag då stämman avslutas.

Du kommer att få veta hur valen går, men givetvis också vilka beslut som fattas när det gäller motioner, uttalanden och allt annat som försegår på stämman.

Här finns mer information.