Hälsodagen i Stockholm 31/8

Är du nyfiken på Kathap eller Kubansk dans? Eller vill du ställa frågor till läkare från Karolinska Insitutet, och andra experter om din hälsa? Missa då inte 1,6 miljonerklubbens erbjudande.

1,6 miljonerklubben, Hälsa och livskvalitet för alla kvinnor, erbjuder våra medlemmar att delta på denna dag till specialpris 100kr (ordinarie 150kr)

Dagen kommer vara fylld med roliga aktiviteter, bra rådgivning från bland annat sjukgymnaster, tränare, experter från Karolinska Institutet.

När: söndag 31 augusti, kl.11-16
Plats: Mellan Sjöhistoriska och Källhagen på Djurgården
Pris: 100 kr för medlemmar hos Reumatikerförbundet
Övrigt: Anmälan är bindande. I priset ingår kaffe & liten smörgås

Anmäl dig genom att klicka HÄR.

Klicka på PDF-filen nedan för att läsa hela inbjudan.

Hälsodagen kommer även genomföras på andra orter, gå in på 1,6 miljonerklubbens hemsida för att kolla orter och datum.

OBS! Detta är ett arrangemang av 1,6 miljonerklubben. Reumatikerförbundet är inte med i arrangemanget.