Låttävling – tolka jubileumslåten ”Tillsammans”

Hur skulle du vilja använda vår officiella jubileumslåt ”Tillsammans” – Dansa till den? Sjunga den i duschen?  Spela upp den som en tango? Eller kanske göra en dansbandsversion?

Uppgiften är att på ett eget sätt tolka eller använda jubileumslåten ”Tillsammans”. Vill ni sjunga till instrumentalversionen, göra en a cappella eller spela in en egen version går det lika bra.

Givetvis kan hela föreningar delta tillsammans. Det behöver inte vara något avancerat, det viktigaste är framförandet och idén.Med start i oktober kommer alla medlemmar att kunna rösta på bidragen på vår hemsida. Dela gärna ert bidrag på sociala medier med hashtaggen #70årtillsammans.

Bidragen kommer att bedömas efter följande kriterier:

Originalitet

Framförande

Konstnärlig kvalitet

Känslomässig kvalitet

Antal röster

Juryn består av Norah Avielle, Erik Sundin och Elenor Berglund från Reumatikerförbundets kansli, Bo Jonsson från förbundsstyrelsen och Jessika Vujic från Kungsbackas reumatikerförening.

Vinnarbidraget presenteras på Reumatikerförbundets webbsajt i samband med vår födelsedag den 23 november och i Reumatikervärlden. Här hittar du både originallåten och en instrumental version tillsammans med text, noter och ett körarr. För er som gillar linedance finns det även en stegbeskrivning.

Tävlingsregler

Längden på framförandet ska vara minst halva låtens längd (1:44 minuter) och max 4 minuter.Formatet ska vara en video eller ett ljudspår som du lägger upp på youtube eller vimeo. Ditt bidrag skickar du som en länk till elenor.berglund@reumatikerforbundet.org, senast den 30 september.

Genom att medverka godkänner du att Reumatikerförbundet använder ert bidrag på sin hemsida och i sociala medier. Låten hittar du här!

Mer information om tävlingen på YouTube!