Månadsgivare - En insats som består!

Reumatikerförbundet är en aktiv och viktig bidragsgivare till reumatologisk forskning. Vi ser kontinuerliga framsteg men vi ser också att forskningsarbete tar lång tid. Genom ett långsiktigt stöd är vi övertygade om att reumatismens gåta på sikt kommer att få en lösning.

Som månadsgivare betalar du tryggt och enkelt med autogiro och väljer själv hur mycket du vill ge. På så sätt stöder du långsiktigt viktiga forskningsprojekt samtidigt som du hjälper oss sänka våra administrativa kostnader så att mer pengar kan gå till ändamålet.

Du kan enkelt ändra ditt belopp genom att kontakta din bank eller givare service på Reumatikerförbundet. Beloppet dras från det konto du själv anger i slutet av varje månad.

Våra månadsgivare får varje år en broschyr där vi redovisar hur insamlade pengar används. I tillägg får du som tack ett personligt diplom. Bli månadsgivare du också eller ge bort ett givande i present!

Kontakta: givareservice@reumatikerforbundet.org