Margreth berättar i Expressen

Idag är Reumatikerförbundets styrelseledamot Margreth Halvarsson med i Expressen. Inslaget handlar om de nya behandlingsriktlinjerna för artros.

I över 30 har Margreth Halvarsson haft en besvärande artros, så hon kan verkligen dela med sig av sina erfarenheter om olika behandlingsformer  och livet med en smärtfylld sjukdom. Idag mår hon betydligt bättre tack vare en operation. Margreth har under många år varit aktiv såväl lokalt som på riksplanet. Hon drivs av att kunna hjälpa nyinsjuknande och har därför varit aktiv i att starta olika verksamheter så som diagnosombud och patientskolor.

Expressen har intervjuat Margreth, förbundsordförande Anne Carlsson och ortoped Ola Rolfson. Artikeln tar upp de nationella behandlingsriktlinjerna och ger tips på behandlingar som hjälper många.

Läs Expressens artikel här.