Påminnelse: Glöm inte att söka bidrag innan den 18 januari

Som medlem kan du söka bidrag för träning och rehabilitering. Du hittar alla bidragen här. (Observera att du måste vara inloggad på hemsidan för kunna följa länkarna)

Bidrag för rehabilitering i egen regi

Du som är medlem i Reumatikerförbundet sedan tre år tillbaka kan söka bidrag för rehabilitering. Bidraget riktar sig till enskilda medlemmar i Reumatikerförbundet som vill företa en rehabiliteringsresa inom Sverige eller utomlands under 2013. Sista ansökningsdagen är den 18 januari 2013.

Bidrag för gruppresor

Bidraget riktar sig till föreningar (ej enskild person) inom Reumatikerförbundet som vill göra en rehabiliteringsresa i Sverige eller utomlands under år 2013.

Träningskortstipendium

Stipendiet är till för enskilda medlemmar som vill införskaffa ett träningskort/badkort under 2013.

Frågor och mer information

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Tidiane Dao via kommentarsfältet till respektive artikel, mejl eller på telefon: 08-505 805 27