Mindre vanliga diagnoser

Det finns en tidning som skriver om de mindre vanliga reumatiska sjukdomarna. Senaste numret är ett temanummer om systemisk skleros.

Tidningen Bulletinen för reumatiska systemsjukdomar

Tidningen Bulletinen bevakar frågor runt de reumatiska systemsjukdomarna. Artiklarna tar upp forskningsläget, personreportage, olika behandlingsmetoder och annat som kan vara av intresse. Allt material skrivs av medlemmar i Reumatikerförbundet, men vi är noga med att alla faktatexter granskas av professionell vårdpersonal.

Prenumerationspriset är endast 100 kronor för fyra nummer per år. Medlemskap i Reumatikerförbundet är inget krav.

Erbjudande

Prova det senaste numret gratis. Du får senaste numret och ett prenumerationserbjudande hem till dig. E-posta ditt namn och adress till medlemsregistret@reumatikerforbundet.org. Skriv gärna Bulletinen i ämnesraden.