Ny medlemsservice för dig med e-post

Reumatikerförbundets webbplats kommer att börja skicka veckovisa automatiska nyhetsmejl till alla medlemmar som angivit en e-postadress. Nyhetsmejlens innehåll består av de artiklar och blogginlägg som publicerats under den gångna veckan.

Vitsen med utskicket är att ge dig som är medlem koll på vad som händer i och runt Reumatikerförbundet utan att själv behöva surfa till webbplatsen.

Det här är en medlemsservice, att få en bit av hemsidan skickad till sig. Vill du inte ha den så kan du enkelt säga ifrån genom att klicka på en länk i mejlet.

Mejlen skickas ut 04:00 natten till lördagen varje vecka och kommer att innehålla nyhetsartiklar från webbplatsen samt medlemmarnas egna blogginlägg från Medlemswebben.

Om du är medlem men inte har angivit en e-postadress

För att få nyhetsmejlet så måste du logga in på webbplatsen och ange en e-postadress i ett formulär som du hittar under rubriken "Mitt medlemskap". När du först öppnar sidan visas formuläret som vanlig text. Tryck på knappen "Redigera" för att ändra och lägga till.

Logga in gör du genom att klicka på knappen "Logga in" i övre högra hörnet och sedan följa instruktionerna.

Bli medlem i Reumatikerförbundet

Som medlem får du del i en stor gemenskap, både på nätet och i din lokala förening. Varje år får du också 6 nummer av den prisbelönta tidningen Reumatikervärlden. Hjälp till att skapa förutsättningar för ett bra liv för alla reumatiker och bli medlem idag!