Reumatiker på Facebook

Förutom Reumatikerförbundets egen sida finns det många sidor och grupper på Facebook skapade av och för reumatiker.

Många av Reumatikerförbundets föreningar och distrikt har skapat egna sidor, där de informerar om lokala aktiviteter. Det finns också slutna grupper för personer med olika diagnoser, där du kan prata direkt med andra i samma situation som dig själv. Se listorna nedan om det finns en sida eller grupp som passar dig!

Föreningar och distrikt

Skåne

Stockholms län

Vänersborg

Kronoberg

Gotland

Älvsborg

Unga Reumatiker

Unga Reumatiker Syd

Södertälje

Upplands-Bro

Bollnäs-Ovanåker

Piteå

Örebro

Gävle

Luleå

Reumatiker i Kungsbacka (öppen grupp)

Reumatikerförbundets tidning Bulletinen för reumatiska systemsjukdomar finns också på facebook.

Slutna Facebook grupper (Alla är välkomna, men måste godkännas av en administratör innan de blir medlemmar)

Anhöriggrupp för oss med barn/ungdomar som har barnreumatism

Föräldranätverk Reumatiker

SLE MIL Sweden

Ankyloserande spondylit i Sverige

Lille Kanins vänner

Reumatiker MIL Småland

Reumatiker MIL mellan 25 & 45 (Göteborg)

Sjögrens syndrom i Sverige

Reumatiker MIL Skåne

Systemisk skleros Sverige

Reumatiker MIL Stockholm

Wegeners & småvaskuliter i Sverige

Vi som lever med Reumatism

Din sida/grupp

Har du skapat en sida eller grupp på Facebook som inte finns med på listan? Hör av dig till webbredaktionen på Reumatikerförbundets kansli, så läger vi till den!