Reumatikerförbundet på plats i Almedalen

Idag startar Politikerveckan i Almedalen, Visby. Och Reumatikerförbundet är där.

Idag medverkar Reumatikerförbundets ordförande Anne Carlsson på Handikappförbundens politikerutfrågning som äger rum under politikerveckan i Almedalen, Visby.

Den första politikern som kommer att frågas ut är Socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin.

Vad har egentligen hänt med tillgänglighet för alla? Vilket parti tar den frågan på allvar?

Om du är på plats i Visby kom gärna till Skeppsbron och Handikappförbundens tält på plats H 115. Du kan också följa vad vi gör här på hemsidan där vi lägger upp höjdpunkter av det som sker, eller i sociala medier som uppdateras dagligen.

På Facebook hittar du oss på Reumatikerförbundet och på Twitter @reumatiker. Här på hemsidan hittar du allt om Almedalen under taggen Almedalen och i sociala medier är det hashtaggen #Almedalen2014 som gäller.