Reumatikerförbundet söker vikarierande kommunikatör

Vill du jobba som kommunikatör på Reumatikerförbundets kansli? Tjänsten är ett vikariat till och med februari 2015, med eventuella möjligheter till förlängning.

Du som söker är en kreativ och engagerad kommunikatör som tycker om varierande uppgifter. Du kommer arbeta med sociala medier, vår webbplats, trycksaker, nyhetsbrev, annonser och insamling. Se bilagan för mer information!

Vi ser gärna att du kan börja omgående.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Kicki Aldrin

Fackklubben Unionen: Tidiane Diao

Välkommen med din ansökan märkt Kommunikatör inklusive CV/meritförteckning till kicki.aldrin@reumatikerforbundet.org senast 23 juni 2014.

Om Reumatikerförbundet

Reumatikerförbundet arbetar för att sprida kunskap om de reumatiska sjukdomarna och övriga sjukdomar i rörelseorganen samt förbättra livsvillkoren för landets drygt en miljon reumatiker. Förbundet bevakar och driver reumatikers frågor hos regering, riksdag, landsting, kommuner och myndigheter.

Reumatikerförbundet har 50 000 medlemmar organiserade i nära 200 föreningar. Reumatikerförbundet samlar in pengar till reumatologisk forskning och delar årligen ut ca 20 miljoner.