Reumatikerförbundet söker ny webbredaktör!

Vi söker dig som med liv och lust vill ge dig i kast med att utveckla innehållet på vår nya hemsida. Du kommer att få jobba i ett kreativt  och engagerande klimat på en av Sveriges trevligaste arbetsplatser.

Arbetsbeskrivning

På Reumatikerförbundets kansli leder du webbredaktionens arbete med att skapa relevant och aktuellt innehåll på Reumatikerförbundets webbplats. Du ansvarar för att webbplatsen når de uppsatta målen.

Du är en viktig del i Reumatikerförbundets kommunikationsarbete  och arbetar tillsammans med andra kommunikatörer samt redaktionen för vår medlemstidning för att få ut bästa möjliga resultat.

Som webbredaktör är du spindeln i nätet i en stor portal och ansvarar för samordning och kvalitet på Reumatikerförbundets olika lokala webbplatser. Du är ett stöd för våra regionala redaktörer.

Du jobbar även med våra sociala kanaler, framför allt Facebook, och du har stora ambitioner att utveckla våra bloggar.

Du är…

Inte ensam. Till din hjälp har du andra redaktörer som arbetar med webben, alla med olika fokus.

En duktig skribent som både tycker om att skriva egna texter samt att hjälpa övriga medarbetare att skriva artiklar till webben.

Van vid att använda content management system för att publicera innehåll på webben. Du har erfarenhet av att köpa tjänster från frilansare.

Ansvarstagande, självgående och samarbetsvillig.

Van vid att arbeta med webb-community. Du vet hur man får webbplatsen att kännas levande och tillgänglig för både besökare och medlemmar.

Vi vill att du börjar snarast möjligt

Maila din ansökan och cv till personalchef Lena Ridemar, lena.ridemar@reumatikerforbundet.org
Märk mailet med ”Webbredaktör”.

Vi vill ha din ansökan senast den 21 september 2012