Reumatikerförbundets stämma pågår för fullt

41 motioner ska behandlas i år. Det är rekordmånga. Många rör förändringar i de stadgar som finns. Andra frågor som tas upp handlar om Reumatikerförbundets medlemskort, medlemsavgifter, nominerade kandidater och om valberedningen med mera.

80 ombud, ett ombud från Unga Reumatiker, förbundsstyrelse, revisorer, valberedning, kanslipersonal och övriga gäster intar då First Hotell i Borås. Reumatikerdistriktet Älvsborg fyller 40 år i samband med stämman och på lördag är det stor jubileumsfest. Här nedan kan du hämta handlingar och annan information inför stämman.

Stämman kommer att avhandla sedvanliga frågor, men också revidering av stadgar, revidering av verksamhetsplan samt val av förste vice ordförande. Ombuden kommer att få information om nästa års jubileumsår, då förbundet fyller 70 år, samt senaste informationen om vår grafiska profil.