Se filmen - Vad är artros?

Denna vecka riktar vi särskilt uppmärksamheten på artros. Reumatikerförbundet har gjort en film som kort förklarar vad artros är, vem som drabbas och vad man kan göra åt det.

Det bästa sättet att skydda sig från artros är skaffa sig kunskap om sjukdomen. Därför har Reumatikerförbundet producerat en film som gärna får användas i undervisningssammanhang och riktar sig till den breda allmänheten.

Vi har tagit fram en kortare och en längre version som bägge finns på YouTube

Visa gärna filmen på föreningsmötet eller inför föreläsningen eller skicka länken till någon som du tycker borde bli mer informerad om artros!

Om filmen

Medverkande är bland annat Ralph Nisell, överläkare på Reumatologiska kliniken, Karolinska Universitetssjukhuset, Cecilia Gardtman, leg. sjukgymnast och Melina Glinos i rollen som patient.

Filmen är producerad av Internfilm på uppdrag av och i samarbete med Reumatikerförbundet. Produktion, Regi och Klipp: Felix Ahlberg, Kamera: Beau Brown Armstrong. Manus, Idé: Reumatikerförbundet.