Swedbank Robur + Reumatikerförbundet

Att spara i Banco Humanfonden lönar sig. Både för dig och för Reumatikerförbundet. I år tilldelades Reumatikerförbundet 450 000kr från Banco Humanfonden.

Vi är stolta över vårt samarbete med Reumatikerförbundet. Med Banco Humanfonden försöker vi nämligen få dina pengar att växa så mycket som möjligt för att fonden ska vara en bra affär för dig, samtidigt som ett värdefullt bidrag går till Reumatikerförbundets viktiga arbete.

Läs mer om ideellt fondsparande

Två procent av din fondförmögenhet går till Reumatikerförbundet

Så här går det till. När du sparar i Banco Humanfonden går två procent av din fondförmögenhet till Reumatikerförbundet. Sedan starten har Reumatikerförbundet fått 11,9 miljoner kronor och bara i år över 450 000 kronor.

I Banco Humanfonden investerar vi i företag som tror på samma sak som vi – en hållbar värld nu och i framtiden. Med kraften från våra sparares pengar kan vi påverka företag att ta ansvar för människor och miljö. Det tjänar både du och resten av världen på.