Tack för ett bra temaår!

Temaåret 2012 Reumatikerförbundet - kunskap som lindrar är till ända. Just nu håller vi på med en ordentlig utvärdering av året. Vill du ha en snabb översikt vad som hände så läser du mer på länken nedan. Vad tyckte du var extra bra? Och stort tack till er alla för ett toppenår! Utan er skulle det inte vara möjligt!

Under temaåret 2012 "Reumatikerförbundet – kunskap som lindrar" bjöd vi dig på ett smörgåsbord av nya möjligheter till kunskap och metoder för ett bättre liv med reumatisk sjukdom. Självklart vill vi fortsatta inspirera och öka kunskapen om hur det är att leva och må bra med reumatisk sjukdom.

Läs mer om vad som hände under temaåret här.

Passa på att kika på tre filmer vi producerade under temaåret. Alla handlar om olika gemensamma aspekter som är viktiga för dig som lever med en reumatisk sjukdom. I filmerna berättar Hans, Beryl och Kjell om sina erfarenheter och ger inspirerande tips.

Titta på film om träning och fysisk aktivitet.

Titta på film om smärta och trötthet.

Titta på film om nära och kära och att leva med reumatisk sjukdom.