Hur lyckas man i Almedalen?

Hur står man ut från mängden och gör sin röst hörd under politikerveckan i Almedalen? Se filmen där Reumatikerförbundets ordförande Anne Carlsson ger sina bästa råd.

Många beger sig till politikerveckan i Almedalen och de flesta är där för att påverka. Så tänker även stora och små patientorganisationer. Men hur får du rätt människor att lyssna på just dig? Risken att försvinna i mängden är överhängande – är det värt besväret och kostnaden?

Anne Carlsson, ordförande i Reumatikerförbundet och flitig hälso- och sjukvårdsaktör i Almedalen, delar med sig av sina erfarenheter på ett möte för patientföreningar anordnat av Mix Public Relations.
Se filmen här.

2011 rankades Anne som en av de mest aktiva organisationsföreträdarna inom hälso- och sjukvårdsfrågor i Almedalen.
Läs mer här.