Unga Reumatiker 20 år!

Lördag den 12 juli firade Unga Reumatiker sitt 20 års jubileum i samband med deras sommarläger. Vi från Reumatikerförbundet deltog givetvis i firandet.

Kvällen började med att alla deltagare på sommarlägret och gäster samlades. Unga Reumatikers ordförande Caroline Liljegren höll ett välkomsttal och vi skålade för deras jubileum. Sedan höll Johanna Athley och Linda Johnsson i en bild-presentation om de gångna 20 åren. Gamla styrelsemedlemmar, ordföranden, profilkläder, aktiviteter med mera.

Under middagen hölls det flera tal och vi från Reumatikerförbundet överlämnade en gåva som kan användas till utbildning inom organisationen.

Vi tackar Unga Reumatiker för ett fint samarbete och ser fram emot fortsatt samarbete.