Uppsatstävling för dig som redan är medlem i Reumatikerförbundet

Varför blev du medlem i Reumatikerförbundet? Skriv om detta på medlemsbloggen och du kan vinna en fin ryggsäck!

Logga in på medlemswebben och skriv ett blogginlägg om varför du blev medlem i Reumatikerförbundet. Ange taggen "Bloggtävling" när du skapar ditt inlägg.

Om du aldrig bloggat förut var inte orolig. Det är inte komplicerat. Klicka bara på den lilla plusknappen uppe till höger efter att du har loggat in. Följ sedan instruktionerna som dyker upp i högerspalten.

Den 17 januari väljer vi en vinnare från alla inlägg så du har tills dess på dig!

Om du vill ha inspiration kan du titta här!

Hur du loggar in

Om det är allra första gången du loggar du in ska du använda ditt 10-siffriga personnummer (utan bindestreck) som användarnamn och ditt medlemsnummer som lösenord.

När du väl är inloggad kan du byta dessa till vad du vill.