Uppsatstävling: Edgar Stene Prize

Hur klarar du ett hälsosamt åldrande med en reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen? Skriv din berättelse och skicka in den till oss så kan du vinna en resa till EULARS konferens i Madrid 2013.

Den Europeiska samarbetsorganisationen för reumatism, EULAR, har utlyst en uppsatstävling. Vinnaren kommer att få åka till Madrid nästa sommar och delta i öppningsceremonin, där priset på 2000 EURO utdelas.

Varje land får skicka ett bidrag. Reumatikerförbundet samlar in de svenska bidragen och väljer vilket som ska få gå vidare.

Temat lyder på engelska: “Growing up or growing older – my secret for healthy ageing with a rheumatic or musculoskeletal disease”

Översatt till svenska blir det "Att växa upp eller åldras - min hemlighet för ett hälsosamt åldrande med en reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen".

Sista dag att lämna in sitt bidrag till oss på Reumatikerförbundet är den 31 dec 2012.

Du får skriva på svenska, Eular ordnar med översättning.

• Du måste ha fyllt 16 år och själv vara reumatiker.
  • Skriv max 2 A4sidor med text. Typsnitt Arial, 12 punkter.
  • Skriv i wordformat. PDF:er accepteras inte.

Skicka ditt bidrag till info@reumatikerforbundet.org

Skriv Edgar Stene Prize i ämnesraden.

Det går naturligtvis jättebra att skicka texten med vanlig post:

Reumatikerförbundet
Karin Bergström