Vinn biljetter till Sweden Bike Expo

Är du nyfiken på cykling som träningsform? Nu har du chansen att vinna två biljetter till Sweden Bike Expo. Reumatikerförbundet lottar ut biljetter till mässan som äger rum 18-20 mars på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Under mässan möter du allt från cykelvärden i form av både utställare och intressanta föreläsningar. Oavsett vilken cykelstil eller inriktning du är mest intresserad av så finns detta representerat på ett ställe under mässan.

Mässans öppettider (Stockholmsmässan, Älvsjö)

Fredag 18 mars kl 12-19
Lördag 19 mars kl 09-17
Söndag 20 mars kl 09-16

Så är du medlem i Reumatikerförbundet ta tillfället och var med i vår utlottning av entrébiljetter! Du som inte är medlem, klicka här så har du också möjlighet att vinna en biljett till ett värde av 130 kr/st!

För att vara med i utlottningen, gör så här: Mejla ditt namn och adress samt medlemsnummer i Reumatikerförbundet till traningsbloggen@reumatikerforbundet.org

Vi behöver ditt mejl senast onsdag 9/3. Vinnarna av biljetterna kommer publiceras på Reumatikerförbundets träningsblogg fredagen 11/3.

För att vara med i utlottningen, gör så här!
Mejla ditt namn och adress samt medlemsnummer i Reumatikerförbundet till...
traningsbloggen@reumatikerforbundet.org

Vi behöver ditt mejl senast onsdag 9/3
(Vinnarna av biljetterna kommer publiceras på Reumatikerförbundets träningsblogg fredagen 11/3)