Reumatikerförbundets E-butik

Reumatikerförbundet har en E-butik där du kan hitta broschyrer, foldrar och profilmaterial.

Reumatikerförbundet har ett samarbete med nätbutiken Reuma Shop. Butiken har hand om Reumatikerförbundets shop där föreningar och distrikt kan beställa material för deras verksamhet. Privatpersoner och vårdinrättningar kan också beställa valfritt material. Detta gäller även om man inte är medlem i Reumatikerförbundet. Här kan man även stödja Reumatikerförbundets insamlingsverksamhet genom att köpa några av produkterna där överskottet går till Reumatikerfonden. Har du frågor kring material, beställningar eller annat så kontakta gärna Reuma Shop.

Mer om Reuma Shop

Reuma Shop ägs och drivs av Joakim Dahlin som själv är reumatiker sedan 30 år tillbaka. Med den personliga erfarenheten som grund har Joakim tagit fram ett utbud av produkter som underlättar vardagen för dig med en reumatisk sjukdom.

Bland sortimentet finns till exempel en avdelning särskilt för reumatikerförbundets godkända produkter.