Informationsmaterial, foldrar

Här hittar du material om olika reumatiska diagnoser som Reumatikerförbundet tagit fram

Diagnosblad

Reumatikerförbundet har börjat ta fram enklare diagnosblad med korta fakta.  De blad som nu finns framtagna gäller reumatoid artrit, ankyloserande spondylit, artros, fibromyalgi och SLE.

Bladen finns endast för egen utskrift.

Sjukdomsbroschyrer

Här finner du också olika sjukdomsbroschyrer, som du kan skriva ut om du vill. Dessa finns för närvarande också att köpa för 10 kronor styck, om du är medlem och 15 kronor/styck om du inte är medlem.

Reumatiska sjukdomar från A till Ö är ett häfte i tidningsformat som kort beskriver cirka 50 av de reumatiska sjukdomar som finns. Häftet är gratis.

Reumatikerförbundet har en e-butik där du kan hitta dessa och en del andra foldrar och profilmaterial. Till varje beställning tillkommer en expeditionsavgift på 40 kronor samt frakt.