Almedalen - LOs nya förslag till sjukförsäkring

LO kritiserar i en rapport den nuvarande sjukförsäkringssystemet och föreslår en rad åtgärder för förbättringar.

Under ett seminarium i Almedalen redovisade LO sitt förslag. Reumatikerförbundet var där, med bland annat ordförande Anne Carlsson.

"- Det finns en del i LOs förslag som vi tycker är bra, men man borde fokusera ännu mer på rehabiliteringsfrågan", kommenterar hon.

Reumatikerförbundet är aktivt deltagande i flera seminarier under Almedalsveckan, förutom de som vi själva anordnar. Rapportering sker fortlöpande på vår hemsida, Facebooksida eller twitterflöde.