Almedalsveckan – "Rätt till Rörelse"

Almedalsveckan pågår för fullt. Under veckan lyfter Reumatikerförbundet årets valfråga ”Rätt till rörelse” samt arrangerar och deltar i samtal och paneldiskussioner. Den som inte har möjlighet att närvara kan följa rapporteringen från många seminarier i media.

Netdoktor rapporterar från seminarier där Reumatikerförbundet medverkar, du kan följa dessa här:

I morse höll Reumatikerförbundet tillsammans med Fysioterapeuterna i ett yogapass under ledning av fysioterapeuterna och medicinska yogainstruktörerna Louise Sandberg och Magdalena Rosengren. Yogapasset gick under rubriken "Yoga närsomhelst och hur som helst".

Här kan du läsa om Reumatikerförbundets seminarier och medverkande under Almedalsveckan.