Smärtskolor, Ont i ryggen, andra utbildningar och tester 2017

Utbildningar 2017

Nedan kan du anmäla dig till respektive utbildning och även via länkar hitta utförlig information om varje utbildning. Vi kommer löpande att förändra och fylla på på denna sida.

Reuma Utveckling AB är ett bolag som helt ägs av Reumatikerförbundet.

Här hittar du mer information

Smärtskolan "Kunskap för livet".

Kursen vänder sig till fysioterapeuter och arbetsterapeuter som arbetar kliniskt med patienter med långvarig smärta eller fibromyalgi.

En del avSyftet med denna utbildning är att upptäcka inflammatorisk ryggsjukdom (spondylartrit) i ett tidigt stadium.

Information om kursen Lena Tholsson

Reumainstruktörsutbildningar "Kunskap som gör skillnad" inom diagnoserna reumatoid artrit (RA), artros och ankyloserande spondylit (AS).

Utbildningarna erbjuds som en del i vårdutbildningar och till personal inom primärvården. Instruktörsverksamhetens syfte och målsättning är tidig upptäckt/diagnostisering av reumatoid artrit (RA), artros och ankyloserande spondylit/ Bechterews sjukdom (AS).

Kontakt och bokning Helen Bäckafall e-post

Tester av produkter och förpackningars hanterbarhet.

Reuma Utveckling genomför även tester av produkter och förpackningars hanterbarhet.

Information om tester. Kerstin Engström