Är du vår nya RA-instruktör?

Är du en person med reumatoid artrit som vill arbeta med utbildning, tycker om att förmedla kunskap och vill dela med dig av dina patienterfarenheter till studenter och personal inom vården? Bli vår nya instruktör!

Som instruktör utbildas du i handens, handledens och eventuellt andra leders anatomi samt tränar på hur man lär ut samtliga moment som ingår vid undersökning av dessa leder. Under utbildningens gång får du också fördjupad kunskap om din sjukdom och sjukdomsprocess.

Är du intresserad och vill veta mer? Då får du gärna kontakta Helén Bäckafall på Reumatikerförbundet. Telefon: 08-505 805 19.

Du hittar också mer information på vår hemsida. http://www.reumautveckling.se/