Förbundsstämman genomförd – Nu riktas blickarna framåt

Förbundsstämma 2017 är genomförd, en stämma som blickade framåt. Stämman ägde rum på Quality Friends Hotel i Solna den 3–4 juni. Lotta Håkansson valdes till ny förbundsordförande för de kommande fyra åren. Under stämman valdes även nya ledamöter.

Den nya styrelsen består av följande personer: Lotta Håkansson, förbundsordförande, Hans Håkansson, förste vice ordförande och Tommy Olsson, andre vice ordförande.

Ledamöter: Lars Cöster, Christina Dahlström, Ritva Elg, Mats Griph, Gunilla Göran, Elin Hoffner, Suzanne Ahlkvist och Pia Lennberg.

Hans Håkansson tackade för sin tid som förbundsordförande och ser nu fram emot att sitta i den nya styrelsen. Lotta Håkansson välkomnades in i styrelsen.

– Låt oss nu tillsammans visa på att Reumatikerförbundet är en organisation att räkna med och att lyssna på, och helt klart en organisation väl värd att vara medlem i, säger Lotta Håkansson, nyvald förbundsordförande.

Vårdforskningsstipendiet

Årets vårdforskningsstipendium delades ut för åttonde året i rad. En enhällig jury beslutade att utse Sofia Hagel, sjukgymnast och forskare vid Lunds universitet, till årets vårdforskningsstipendiat.

– Jag är varmt tacksam och djupt rörd, stipendiet har gett mig så mycket energi och glädje säger Sofia Hagel.

Bästa föreningar

Under lördagskvällen delades det ut priser enligt följande kategorier. Bästa medlemsvärvare, Bästa intressepolitiska arbete/medieinslag, Bästa hemsida/sociala medier och Bästa nytänkande förening. Kvällen avslutades med en god middag och trolleriunderhållning.

Stämning var på topp under dagarna. Nu ser Reumatikerförbundet framåt.

Läs mer om stämman och om Lotta Håkansson här.
Läs om Vårdforskningsstipendiet här.
Läs om prisutdelningen till bästa föreningar här.

Se bilderna från förbundsstämman här.