Bästa prylarna i sommar.

I senaste numret av Reumatikervärlden kan du läsa om bra solskyddsprodukter för sommarens heta stranddagar. Dessutom kan du vinna en snygg solskärm. Prylarna hittar du på sidan 34. Klicka här för att komma till Reumatikervärlden på webben.

Medlemstidningen Reumatikervärlden innehåller olika vinjetter där du lär dig mer och får inspiration. Det handlar om att må bra och träning, forskning, ekonomi och juridik, vi gör ett nedslag kring ett aktuellt och intressant ämne och du får i varje nummer läsa om personer som lever med reumatisk sjukdom - de inspirerar och är personliga. Låter det lockande? Bli medlem här och få Reumatikervärlden.