Bli medlem hos oss

Bli medlem nu och för hela nästa år. Du får dessutom en bra träningsskiva på DVD.

 

Du kommer att träffa andra i liknande situation som du själv är och kan byta erfarenheter och få kunskaper om just din diagnos. Vi stödjer varandra! Det finns många andra skäl att vara medlem. Du får bland annat vår innehållsrika och läsvärda tidning, Reumatikervärlden, sex gånger om året. 

Reumatikerförbundet är ett stort förbund. Det finns reumatikerföreningar över hela landet och vi har drygt 50 000 medlemmar. Det gör att vi kan driva våra frågor i samhället genom att informera om de reumatiska sjukdomarna och dess konsekvenser samt påverka beslutsfattare på alla nivåer.

Just nu får du resten av detta år, samt hela 2013 för medlemsavgiften 250 kronor. När du betalt får du en gåva i form av ett mycket populärt träningsprogram på DVD som du lätt följer. 

En kommentar från en ny medlem:

” – Tack för DVD:n med träning. När jag fick den låg jag mest och hade ont. Nu tar jag promenader och kan göra kortare cykelturer.” Leyla

Anmäl dig här.

​Bli medlem i Reumatikerförbundet!

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tillgång till en gemenskap med andra reumatiker. På föreningsmötet eller på medlemswebben, det finns alltid någon att prata med som förstår hur du har det och kan stötta och ge råd.  

Bli medlem här!

Relaterade artiklar

Visa fler