Bra jobbat i Osby!

Reumatikerföreningen Osby har tillsammans med PRO-föreningen räddat varmvattenbassängen från nedläggning.

Det är många Reumatikerföreningar som måste slåss för att behålla bassänger och bassängtider. I Osby har föreningen gjort gemensam sak med Pensionärernas Riksorganisation, PRO. Där har de haft namninsamling och de har pratat med de lokala politikerna. Och de har lyckats!

Idag skriver ortstidningarna om detta och det finns en bra beskrivande artikel i NorraSkåne.se.

Reumatikerförbundet gratulerar alla reumatiker och pensionärer i Osby som tack vare rådigt agerande får ha bassängen kvar! Vi hoppas också att detta ska inspirera andra föreningar att orka kämpa vidare mot nedläggningshotade bassänger.