Dags att söka stipendier och bidrag för 2018

Som medlem i Reumatikerförbundet kan du söka stipendium och bidrag till träningskort, rehabilitering i Sverige eller utomlands. Välkommen att skicka in din ansökan för 2018.

Du kan söka:

• Stipendium till träningskort. Stipendiet är till för enskilda medlemmar som vill skaffa ett träningskort (vattengympa, träning på gym, simning, yoga eller annan fysisk aktivitet) under 2018. Stipendiet är inkomstprövat och utgår med högst 1500 kr.
  • Stipendium för rehabilitering i egen regi. Stipendiet riktar sig till enskilda medlemmar i Reumatikerförbundet som vill göra en rehabiliteringsresa inom Sverige eller utomlands under 2018.

Klicka här om du vill söka träningsbidrag.

Klicka här om du vill söka stipendium för rehabilitering i egen regi.

Om du ännu inte blivit medlem kan du enkelt gå med i Reumatikerförbundet: https://www.reumatikerforbundet.org/bli-medlem/