Ny verksamhetsplan var ett av ämnena på "DOK:en" i helgen

I helgen träffades Reumatikerförbundets distrikt och förbundsstyrelsen för att bland annat diskutera framtiden. Spännande föreläsningar och viktig information varvades med trevligt umgänge.

Förbundstyrelsen har att fatta beslut och fastsälla dagordning och arbetssorning för den kommande stämman i juni. Gå igenom motionsutlåtanden och förslag till stadgar med mera. Distriktsordföringarna fick en föreläsning om mindre stress och ökad kreativitet under fredagen och på lördagen var det intressepolitik och internationellt arbete på dagordningen. Dessutom presenterade Catharina Ericson den långsiktiga verksamhetsplanen med ett påföljande grupparbete.