Det finns barn som behöver din hjälp

Fler och fler barn i världen får utbildning. Det är bra. Men i många länder är barn med funktionsnedsättning långt, långt ifrån att få gå till skolan. Hjälp till genom att skriva under ett upprop!

Reumatikerförbundet deltar i en kampanj som organisationen MYRIGHT genomför. Kampanjen går ut på att barn med funktionsnettsättningar ska få samma rättigheter som alla andra barn när det gäller att få gå i skolan.

MYRIGHT har tagit fram en rapport om hur det ser ut på många håll i välden.

Vi ber dig nu att skriva under ett upprop för alla barns rätt till utbildning. TACK på förhand!

Här är folmuläret för underskrift och du får mer information om kampanjen: myright.se/kampanj