Emma - reumatikern som blev maratonlöpare

Reumatikerförbundets träningsblogg tipsar vi om artikeln om 25-åriga Emma Bertilsson som besegrade övervikt och ledvärk och nu driver sitt eget företag som personlig tränare och löpcoach.

Emma Bertilsson bor i Karlstad och har en kronisk ledsjukdom. Hon delar med sig av sina framsteg, bakslag och mål på sin blogg, "MarathonEmma" tillsammans med tips och goda råd till andra som vill komma igång och löpa för att förbättra sin hälsa.

Värmlands Folkblad har också skrivit ett längre reportage om hennes utveckling från svårt drabbad reumatiker till att vara en drivkraft för andra.