Enkät om förfalskade läkemedel

Förfalskade läkemedel är ett växande globalt problem. Därför vill projektet Smedback kartlägga våra inköp och användning av läkemedel för att hitta bättre sätt att skydda konsumenten.

Om du vill hjälpa till med detta kan du fylla i denna enkät.

Enkäten består av 33 frågor och tar ungefär 20 minuter att fylla i. Alla svar behandlas anonymt. Du kan alltid välja att hoppa över frågor som du inte vill svara på (de röda asteriskerna, samt enkätens påminnelser om att du har glömt att fylla i frågan, behöver du inte bry dig om). 

Du kan fylla i enkäten senast den 9 november 2015.

Om projektet bakom enkäten

Projektet heter Smedpack och är ett svenskt utvecklingsprojekt som involverar ett trettiotal olika myndigheter, företag och intresseorganisationer med kopplingar till förpackningsindustri och läkemedelsbranschen.

Projektet vill bidra till att lösa det växande problemet med förfalskade läkemedel. Detta uppnås genom att utveckla säkrare läkemedelsförpackningar och undersöka på vilka sätt det går att hjälpa konsumenter att upptäcka förfalskade förpackningar. Även slutanvändare – konsumenter och patienter – är på olika sätt delaktiga i projektet.

​Bli medlem i Reumatikerförbundet!

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tillgång till en gemenskap med andra reumatiker. På föreningsmötet eller på medlemswebben, det finns alltid någon att prata med som förstår hur du har det och kan stötta och ge råd.  

Bli medlem här!

Relaterade artiklar

Visa fler