Enkät om ledgångsreumatism

Har du ledgångsreumatism, reumatoid artrit? Medverka gärna i underökningen "Join the fight against RA" som enbart finns tillgänglig fram till den 11 april.

Syftet med undersökningen är att öka kunskapen om RA och förståelsen för hur det kan vara att leva med sjukdomen. Varmt tack för att du medverkar till att sprida kunskap om RA!

Här hittar du undersökningen!

Enkäten är på svenska, men inledningsvis är några få instruktioner på engelska. Gå till knappen – Take Survey. Select a country – Sweden. Så återkommer det till svensk text.

Undersökningen, som finns tillgänglig till den 11 april, är anonym och genomförs i 40 länder av undersökningsbolaget Harris Interactive med stöd av läkemedelsbolaget AbbVie.