ALMEDALEN - Ett personligt hälsokonto till alla – vilka möjligheter ger det?

Anne Carlsson medverkar i ett seminarium i Almedalen om personligt hälsokonto på nätet.

Medverkande

Moderator: Sofie Zetterström, programansvarig invånartjänster, CeHis. Lena Furmark, politisk sakkunnig, Socialdepartementet. Eva Leach Elfgren, projektledare, Apotekens Service AB. Benny Eklund, projektledare, Landstinget i Uppsala län. Daniel Forslund, chefsstrateg, Vinnova. Anne Carlsson, förbundsordförande, Reumatikerförbundet.

Tid och plats

Måndagen den 1 juli kl. 17.00 – 17.45 i lokalen ”Banken” på Mellangatan 18. Visby.

CeHis

Läs mer om CeHis och seminariet här