Flytta till värmen - Reumatikervärlden guidar dig

Att flytta till varmare länder är populärt bland frusna nordbor. Reumatikervärlden träffar Elisabeth Johansson som njuter av livet i Spanien och guidar dig genom byråkratin inför flytten. Bläddra fram till sidan 21 i senaste numret av Reumatikervärlden.

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tidningen Reumatikervärlden direkt hem i brevlådan sex gånger per år. I Reumatikervärlden finns de hetaste prylarna, de senaste forskningsrönen och de skarpaste vårdnyheterna. Du hittar spännade personporträtt och levnadsöden och får tips på att må gott. Våren 2012 vann Reumatikervärlden Silverbladet för bäst journalistik och Silverbladet för bästa medlems-/organisationstidning.

Välkommen som medlem!