Förbundsstämman öppnas

Anne Carlsson, förbundsordförande öppnar stämman. Ombuden har höga förväntningar på varandra och på styrelsen.

Några ombud har fått svara på frågan: Vad förväntar du dig av stämman?

Ewa Hermansson, Kalmar län: Att vi ska bli överens.

Anna Bladås, Kalmar län: Att valberedningen och ombuden kommer att få fram en bra förbundsstyrelse och självklart ska Anne vara kvar som ordförande.

Göran Forsberg, Gävleborgs län: Att vara ombud handlar ytterst om att fatta beslut som blir bra för medlemmarna.

Janet Gunnarsson Gävleborgs län: Att alla tar förnuftiga beslut.

Christina Håkansson, Västerbottens län: Jag vill få svar på vad som hänt. Både verksamhetsberättelsen och vårens diskussion om hur det står till med förbundets ekonomi.

Rolf Stridqvist, Skaraborgs län: Att vi får en bra lösning som gynnar medlemmarna. Går det fel kan vi tappa medlemmar.