Grattis Najah di Zazzo!

Reumatikerförbundets uppsatsjury har idag glädjen att meddela att Najah di Zazzos berättelse ska gå vidare till EULAR och Edgar Stene Prize Competition 2017.

Motiveringen lyder:

Med stark inlevelse beskriver Najah di Zazzo sina upplevelser och känslor om hur det är att leva med reumatisk sjukdom i unga år. 

Tävlingen arrangeras varje år av EULAR och PARE, The European League Against Rheumatism och People with Arthritis/Rheumatism in Europe. 


Varje land får skicka ett bidrag. Reumatikerförbundet samlar in de svenska bidragen och väljer med hjälp av en jury vilken uppsats som ska gå vidare till EULAR.
 I år utökades tävlingen med priser till alla deltagarna samt en prissumma till sex utvalda uppsatser. Läs mer om vår tävling här. 

Syftet med den utökade tävlingen är att berättelserna ska stötta andra som lever med reumatisk sjukdom. Vi kommer i framtiden att dela med oss av uppsatserna i våra olika mediekanaler.  

Intresset för tävlingen var stort och vi vill tacka alla deltagare. Alla bidrag är viktiga för oss och kan vara till stor hjälp för andra! Vi önskar Najah di Zazzo lycka till i den fortsatta tävlingen vid EULAR! Vi på Reumatikerförbundet är glada över att just du vunnit här hos oss! 

Här kan du läsa Najah di Zazzos uppsats. 

​Bli medlem i Reumatikerförbundet!

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tillgång till en gemenskap med andra reumatiker. På föreningsmötet eller på medlemswebben, det finns alltid någon att prata med som förstår hur du har det och kan stötta och ge råd.  

Bli medlem här!

Relaterade artiklar

Visa fler