Hjälp oss göra hemsidan bättre!

Vi söker dig som nyss insjuknat i eller fått en diagnos för en reumatisk sjukdom för att delta i en fokusgruppsdiskussion om vad du skulle vilja veta från hemsidan.

Dina tankar och synpunkter kommer vi sedan att utgå ifrån när vi bygger en guide för nysjuka under avsnittet Att Leva Med en reumatisk sjukdom.

Vi behöver 6-8 personer till fokusgruppen. Din insats blir helt ideell, men vi bjuder på fika och många skratt.

Om du är intresserad anmäl dig till erik.sundin@reumatikerforbundet.org

Datum: Nu på måndag, den 22 april.

Tid: 16:00-18:00

Plats: Reumatikerförbundets kansli, Alströmergatan 39 (på Kungsholmen i Stockholm).

Ring 08 505 805 00 för vägbeskrivning.