Konferens om långvarig smärta

Reumatikerförbundet bjuder på konferens om långvarig smärta. En möjlighet för framförallt forskare att ta del av aktuell forskning och diskutera framtida möjligheter.

Konferensen hålls torsdagen den 10 november på Norra Latin i Stockholm. Anmäl dig senast den 20 oktober.

Medverkande: professorerna Eva Kosek och Malin Ernberg KI, Kaisa Mannerkorpi Göteborgs universitet, Björn Gerdle Linköpings universitet, samt forskare från forskningsprojektet Painomics. Från Reumatikerförbundet Jan Bagge samt professor Elvar Theodorsson från Reumatikerförbundets Vetenskapliga Nämnd.

Programmet för dagen bifogas nedan.