Lille Kanin i stora världen

Reumatikerförbundets maskot deltar (frivilligt får man hoppas) i geocaching-jakt. På ett halvår har han tagit sig från norra Sverige till Tyskland.

Kenth Ottosson boende i Skellefteå ägnar sig åt något som kallas geocaching. Det är en internationellt utbredd ”skattjakt” med hjälp av GPS-koordinatorer. Deltagarna försöker hitta ”skatter” som gömts runt om i världen. Kenth placerade Lille kanin i en ask nedgrävd uppe i Skellefteå sommaren 2011.

I asken låg också ett meddelande:

Hej! Jag heter lille Kanin och har ibland lite ont i kroppen eftersom jag är reumatiker.Men jag gillar att se nya platser och hoppas att någon hjälper mig med det.Jag hoppas att ni vill ta ett foto också, så att jag kan visa mina vänner var jag är.Om ni vill köpa någon av mina syskon så går det bra på www.reumatikerforbundet.org


Hello! My name is little Rabbit and I sometimes have a little pain since I have rheumatism.But I like to see new places and hope that You will help me with this.I hope You can take a picture to so I can show my friends where I am.If You want to buy one of my brothers and sisters it can be done at www.reumatikerforbundet.org 

I februari 2012 befinner sig nu lille kanin i Freiburg i Tyskland!

​Bli medlem i Reumatikerförbundet!

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tillgång till en gemenskap med andra reumatiker. På föreningsmötet eller på medlemswebben, det finns alltid någon att prata med som förstår hur du har det och kan stötta och ge råd.  

Bli medlem här!

Relaterade artiklar

Visa fler