Malin Swärd trotsar smärtan

Hon trotsar psoriasisartrit och fibromyalgi. Malin Swärd är tjejen som trivs bäst under ytan. Tillsammans med maken dyker hon vid Fårö. "Så fort jag kommer i vattnet och rör på mig mjuknar jag upp". Läs hela reportaget om Malin Swärd och hennes intresse för dykning på sidan 32 i Reumatikervärlden.

Som medlem i Reumatikerförbundet får du sex nummer av Reumatikervärlden direkt hem i brevlådan. Där kan du läsa senaste nytt, olika personporträtt, granskande nedslag, om forskning, våra experter svarar på frågor i Kunskapskällan och du får övningar och tips för att må gott.

Bli medlem här.