Nordic Youth Camp 2017

Den 4–7 oktober bjuder finska Reumatikerförbundet Suomen Reumaliitto in till Nordic Rheumatic Youth Camp 2017, ett läger för unga vuxna som lever med reumatisk sjukdom.

Under fyra dagar samlas ett 50-tal ungdomar i åldern 18–30 år på Bosön i Stockholm för att ta del av föreläsningar och dela erfarenheter. Lägret syftar till att förbättra situationen för ungdomar med en reumatisk diagnos och knyta dem samman. Under dagarna ordnas fysiska aktiviteter, intressanta föreläsningar och samtalsstunder med möjlighet att ta del av varandras erfarenheter. Deltagarna kommer från hela Norden, Sverige, Norge, Finland, Danmark, Island, Färöarna och Grönland.