Nu är Reumatikervärlden #6 ute

Idag dimper det nya numret av Reumatikervärlden ner i brevlådorna. Temat det här numret är barnlängtan och att ha en reumatisk sjukdom.

Linda, Robert och Ing-Mari berättar om deras upplevelser och tankar kring att skaffa barn och hur deras sjukdomar påverkar. Du kan också läsa om vad som gäller för din medicin om du vill skaffa barn.

Ur innehållet:

  • Ett forskningsprojekt i Linköping har gjort Lillemor smärtfri från sin RA.
  • Barn med barnreumatism har ofta problem med sina käkar. Ett nytt forskningsprojekt är inriktat på att hitta barn som är i riskzonen.
  • 140 reumatologer saknas i svensk vård. De som drabbas är patienterna med längre väntetid mellan diagnos och behandling.
  • Och mycket mer.

Med tidningen kommer också medlemsfakturan för 2015. Vi är beroende av våra medlemmar för att bibehålla vår styrka som organisation. Visa gärna tidningen för bekanta och tipsa dem om att gå med! Ju fler vi är, desto starkare blir vi.

Här kan du läsa tidningen digitalt.

​Bli medlem i Reumatikerförbundet!

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tillgång till en gemenskap med andra reumatiker. På föreningsmötet eller på medlemswebben, det finns alltid någon att prata med som förstår hur du har det och kan stötta och ge råd.  

Bli medlem här!

Relaterade artiklar

Visa fler