Nu pågår Sjukgymnastdagarna i Göteborg

Innevarande vecka samlas landets sjukgymnaster till kongress i Göteborg. Reumatikerförbundet är på plats

Här kommer stort och smått dryftas inom det sjukgymnastiska området och yrkets utveckling. Ett stort urval av seminarier och workshops står på programmet. Sektionen för reumatologi inom LSR (Legitimerade sjukgymnasters riksförbund) kommer hålla två workshops "Hypermobilitet - Vad bör du som sjukgymnast känna till?" och "Att konditionstesta vid reumatisk sjukdom". Flera seminarier och postrar inom ämnet reumatologi kommer att hållas och presenteras.